Our projects should adapt to people and their needs – they should accompany their userson the exciting journey that is their life. Our newest project just outside of Copenhagenrepresents the lovely couple that will live here. They were born in different time zones andthey both travel the globe for work. They are now seeking a place that speaks for them;shows where they are from and what they stand for. This house embedded in the forest isalmost like a collage. The rooms are wrapped and constructed in different materials. Everyspace has at least one direct connection to nature. The orangery at the core is the house’scenterpiece and fills the building with life all year round. Outside the swung glass front givesa feeling of never-ending space and reflection.

location
Near Copenhagen
Client
private
Year
2020 -
Program
family home in the woods
#
glass facade / material collage / courtyards